Muška odeća

Ženska odeća

Outlet ponuda

Novije kolekcije

Poslednje Novosti

Informišite se i pratite aktuelnosti vezane za naše poslovanje.
Ne propustite najnovije kolekcije i promotivne ponude. Prijavite se za obaveštenja i budite u toku.

Besplatna dostava za vreme uskršnjih praznika

U periodu od 28. aprila do 10. maja, dostava je besplatna za sve Vaše porudžbine, nezavisno na iznos kupovine. Posetite naš online shop i poručite online.

Popust od 20% na novu kolekciju SS 2021

Online kupovinom ostvarujete popust od 20% na novu kolekciju SS 2021. Akcija traje od 28. aprila. Istražite kompletnu kolekciju i poručite online.

Besplatna dostava za sve porudžbine

U periodu od 17. do 29. marta, dostava je besplatna za sve Vaše porudžbine, nezavisno na iznos kupovine. Posetite naš online shop i poručite online.

Nova kolekcija SS 2021

Kolekcija proleće/leto 2021 je stigla! Osvežite svoj izgled u novoj sezoni uz naše modne predloge, jedinstvene teksture i materijale, i snažne letnje boje!

Black Friday 2020 akcija!

Black Friday Sale! Crni petak je stigao i u Jagger, a sa njim i veliki popusti. Posetite naša prodajna mesta ili poručite online putem našeg shop-a. Vidimo se!

Nova Jagger radnja u Kragujevcu

New Store Open! Zahvalni smo svim dragim prijateljima i saradnicima koji su nas podržali sinoć na otvaranju. Posetite nas u ulici Svetozara Markovića 2.

Jagger na još jednoj lokaciji u Beogradu

Vaše omiljene Jagger krpice mođete pronaći na još jednoj lokaciji u Beogradu, u ulici Vojislava lića 141, u sklopu Avangardia radnje, Beo Shopping Centar.

Stigla je kolekcija FW 2020/21

Mi nikada nismo bili spremniji za jesen i zimu. Pogledajte našu najnoviju kolekciju FW 2020/21, poručite modele online, ili nas posetite u najbližoj radnji.

Istražite kolekciju SS 2020

Dominirajte i vi u novoj Jagger kolekciji SS 2020. Napravili smo za vas sjajnu ponudu koju možete pogledati online, kao i u našim maloprodajama.

Kolekcija FW 2019/20 je dostupna online

Kolekcija jesen zima 2019/20 je dostupna u svim našim maloprodajnim objektima, kao i na našoj internet prodavnici. Pogledajte kolekciju i poručite online.

Proleće leto 2019 u Jaggeru

Zasijajte ovog proleća i leta uz najnoviju Jagger SS 2019 kolekciju. Pored ženske garderobe i obuće, u ovoj kolekciji možete pronaći i veliki izbor muške odeće.

FW 2018/19 kolekcija je stigla

Dočekajte spremni hladne jesenje i zimske dane uz novu Jagger kolekciju FW 2018/19. Istražite i poručite sve modele online, ili posetite najbližu radnju.

Kolekcija SS 2018 je dostupna na shop-u

Ovog proleća nećemo se plašiti intenzivnih boja. Pogledajte kompletnu kolekciju za sezonu proleće/leto 2018 u svim našim distributivnim radnjama širom Srbije.

Jagger Brand ponovo u Beogradu

Naša nova radnja nalazi se u Čika Ljubinoj ulici 7, u srcu Beograda. Nove kolekcije, novi trendovi, nove boje i modeli od sada su dostupni svim Beograđanima. 

Kolekcija FW 2017/18 je u prodaji

Prateći svetske trendove i želje kupaca, nova jesen zima kolekcija za 2017/18 godinu predstavlja sinergiju aktuelnih trendova i posvećenog rada naših dizajnera. 

Kolekcija SS 2017 za žene je stigla

Nova Jagger kolekcija za proleće leto 2017 je stigla. Pregledajte nove modele i poručite ih online, ili kupite u nekoj našoj distributivnoj radnji. Čekamo Vas!

Kolekcija FW 2016/17 je stigla online

Nova kolekcija je konačno stigla. Aktuelnu kolekciju možete pogledati na našem sajtu. Ukoliko želite možete se prijaviti za obaveštenja kako bi bili uvek u toku.

Kolekcija SS 2016 je stigla u radnje

Nova Jagger kolekcija za sezonu proleće leto 2016 je dostupna u svim našim maloprodajnim objektima, kao i u našoj internet prodavnici. Pogledajte je online.

Naš online shop je počeo sa radom

Naš novi sajt i internet prodavnica je upravo počela sa radom. Od sada možete poručiti svoju omiljenu Jagger odeću i online, brzo, lako, sa ili bez registracije.

SEZONSKO SNIŽENJE OD 10.06. do 09.07.2024. I ZA PORUDŽBINE ČIJI JE IZNOS VEĆI OD 5,000 RSD - DOSTAVA JE BESPLATNA
Besplatna isporuka proizvoda za sve porudžbine u periodu od 28. aprila do 10. maja 2021.
Newsletter prijava
Ne propustite najnovije vesti, ponude i promocije sa našeg sajta!
Saznajte sve aktuelnosti iz prve ruke. Primajte e-mail ili sms obaveštenja. 
U svakom trenutku se možete odjaviti sa ove liste.
Prijavite se za obaveštenja
BESPLATNA ISPORUKA PROIZVODA ZA SVE PORUDŽBINE u periodu od 28. aprila DO 10. MAJA 2021.
SEZONSKO SNIŽENJE OD 10.06. do 09.07.2024.

Za porudžbine čiji je iznos veći od 5,000 RSD dostava je besplatna
Newsletter prijava
Ne propustite najnovije vesti, specijalne ponude i promocije sa našeg sajta! Saznajte sve aktuelnosti iz prve ruke. Primajte e-mail ili sms obaveštenja.
U svakom trenutku se možete odjaviti sa ove liste.
Prijavite se za obaveštenja
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram