Muška odeća

Ženska odeća

Outlet ponuda

Novije kolekcije

Poslednje Novosti

Informišite se i pratite aktuelnosti vezane za naše poslovanje.
Ne propustite najnovije kolekcije i promotivne ponude. Prijavite se za obaveštenja i budite u toku.

Besplatna dostava za vreme uskršnjih praznika

U periodu od 28. aprila do 10. maja, dostava je besplatna za sve Vaše porudžbine, nezavisno na iznos kupovine. Posetite naš online shop i poručite online.

Popust od 20% na novu kolekciju SS 2021

Online kupovinom ostvarujete popust od 20% na novu kolekciju SS 2021. Akcija traje od 28. aprila. Istražite kompletnu kolekciju i poručite online.

Besplatna dostava za sve porudžbine

U periodu od 17. do 29. marta, dostava je besplatna za sve Vaše porudžbine, nezavisno na iznos kupovine. Posetite naš online shop i poručite online.

Nova kolekcija SS 2021

Kolekcija proleće/leto 2021 je stigla! Osvežite svoj izgled u novoj sezoni uz naše modne predloge, jedinstvene teksture i materijale, i snažne letnje boje!

Black Friday 2020 akcija!

Black Friday Sale! Crni petak je stigao i u Jagger, a sa njim i veliki popusti. Posetite naša prodajna mesta ili poručite online putem našeg shop-a. Vidimo se!

Nova Jagger radnja u Kragujevcu

New Store Open! Zahvalni smo svim dragim prijateljima i saradnicima koji su nas podržali sinoć na otvaranju. Posetite nas u ulici Svetozara Markovića 2.

Jagger na još jednoj lokaciji u Beogradu

Vaše omiljene Jagger krpice mođete pronaći na još jednoj lokaciji u Beogradu, u ulici Vojislava lića 141, u sklopu Avangardia radnje, Beo Shopping Centar.

Stigla je kolekcija FW 2020/21

Mi nikada nismo bili spremniji za jesen i zimu. Pogledajte našu najnoviju kolekciju FW 2020/21, poručite modele online, ili nas posetite u najbližoj radnji.

Istražite kolekciju SS 2020

Dominirajte i vi u novoj Jagger kolekciji SS 2020. Napravili smo za vas sjajnu ponudu koju možete pogledati online, kao i u našim maloprodajama.

Kolekcija FW 2019/20 je dostupna online

Kolekcija jesen zima 2019/20 je dostupna u svim našim maloprodajnim objektima, kao i na našoj internet prodavnici. Pogledajte kolekciju i poručite online.

Proleće leto 2019 u Jaggeru

Zasijajte ovog proleća i leta uz najnoviju Jagger SS 2019 kolekciju. Pored ženske garderobe i obuće, u ovoj kolekciji možete pronaći i veliki izbor muške odeće.

FW 2018/19 kolekcija je stigla

Dočekajte spremni hladne jesenje i zimske dane uz novu Jagger kolekciju FW 2018/19. Istražite i poručite sve modele online, ili posetite najbližu radnju.

Kolekcija SS 2018 je dostupna na shop-u

Ovog proleća nećemo se plašiti intenzivnih boja. Pogledajte kompletnu kolekciju za sezonu proleće/leto 2018 u svim našim distributivnim radnjama širom Srbije.

Jagger Brand ponovo u Beogradu

Naša nova radnja nalazi se u Čika Ljubinoj ulici 7, u srcu Beograda. Nove kolekcije, novi trendovi, nove boje i modeli od sada su dostupni svim Beograđanima. 

Kolekcija FW 2017/18 je u prodaji

Prateći svetske trendove i želje kupaca, nova jesen zima kolekcija za 2017/18 godinu predstavlja sinergiju aktuelnih trendova i posvećenog rada naših dizajnera. 

Kolekcija SS 2017 za žene je stigla

Nova Jagger kolekcija za proleće leto 2017 je stigla. Pregledajte nove modele i poručite ih online, ili kupite u nekoj našoj distributivnoj radnji. Čekamo Vas!

Kolekcija FW 2016/17 je stigla online

Nova kolekcija je konačno stigla. Aktuelnu kolekciju možete pogledati na našem sajtu. Ukoliko želite možete se prijaviti za obaveštenja kako bi bili uvek u toku.

Kolekcija SS 2016 je stigla u radnje

Nova Jagger kolekcija za sezonu proleće leto 2016 je dostupna u svim našim maloprodajnim objektima, kao i u našoj internet prodavnici. Pogledajte je online.

Naš online shop je počeo sa radom

Naš novi sajt i internet prodavnica je upravo počela sa radom. Od sada možete poručiti svoju omiljenu Jagger odeću i online, brzo, lako, sa ili bez registracije.

Sezonsko sniženje traje od 10.09-09.10.23. I ZA PORUDŽBINE ČIJI JE IZNOS VEĆI OD 5,000 RSD - DOSTAVA JE BESPLATNA
Besplatna isporuka proizvoda za sve porudžbine u periodu od 28. aprila do 10. maja 2021.
Newsletter prijava
Ne propustite najnovije vesti, ponude i promocije sa našeg sajta!
Saznajte sve aktuelnosti iz prve ruke. Primajte e-mail ili sms obaveštenja. 
U svakom trenutku se možete odjaviti sa ove liste.
Prijavite se za obaveštenja
BESPLATNA ISPORUKA PROIZVODA ZA SVE PORUDŽBINE u periodu od 28. aprila DO 10. MAJA 2021.
Sezonsko sniženje traje od 10.09-09.10.2023.

Za porudžbine čiji je iznos veći od 5,000 RSD dostava je besplatna
Newsletter prijava
Ne propustite najnovije vesti, specijalne ponude i promocije sa našeg sajta! Saznajte sve aktuelnosti iz prve ruke. Primajte e-mail ili sms obaveštenja.
U svakom trenutku se možete odjaviti sa ove liste.
Prijavite se za obaveštenja
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram