NOVOSTI

INFORMIŠITE SE I PRATITE NAJNOVIJE AKTUELNOSTI VEZANE ZA NAŠE POSLOVANJE.

 

Nova kolekcija Fall Winter 2017/2018 je u prodaji!Sa ponosom predstavljamo novu Jagger Fall Winter 2017/2018 kolekciju. Prateći svetske trendove i želje naših kupaca, nova kolekcija predstavlja sinergiju aktuelnih trendova i posvećenog rada naših dizajnera. Pregledajte modele u našoj online prodavnici, poručite ih online ili ih pronađite u radnjama naših distributera. Dostava za online kupovinu je besplatna na teritoriji cele Srbije!

Kolekcija SS 2017 za žene je stigla!Nova Jagger kolekcija za Proleće/Leto 2017 je stigla, a sa njom i novi look našeg sajta. Pregledajte naše nove modele, pronađite ih u našim distributivnim radnjama, ili ih poručite online. Besplatna dostava na nivou cele Srbije!  

Jagger kolekcija FW16/17 je dostupna online.Nova kolekcija je konačno stigla. Aktuelnu kolekciju možete pogledati na našem sajtu. Ukoliko želite, možete se prijaviti na mejling listu, kako biste prve saznale za novosti, akcije i popuste! Stay Tuned!

Nova Jagger kolekcija za sezonu Proleće/Leto 2016.Nova Jagger kolekcija za sezonu Proleće/Leto 2016. je dostupna u svim našim maloprodajnim objektima, kao i u našoj internet prodavnici. Pogledajte našu novu kolekciju i izaberite nešto samo za sebe.

Novi sajt Jagger-a!!!Naš novi sajt i internet prodavnica je upravo počela sa radom. Od sada možete poručiti svoju omiljenu Jagger odeću i Online. Brzo i lako, bez registracije poručite svoje proizvode i platite ih pouzećem na dan dostave. Happy Shopping!