Muška odeća

Ženska odeća

Outlet ponuda

Novije kolekcije

Uslovi korišćenja

Dostupne veličine   
Zatvori filter
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Dostupne boje   
Zatvori filter
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Dostupne kolekcije   
Zatvori filter
This is a block of text. Double-click this text to edit it.

On-line prodaja trenutno važi isključivo za teritoriju Republike Srbije.

Pravo kupovine imaju osobe starije od 18 godina. Naručivanje se vrši izborom artikala, veličine, ponuđenih boja i količine. Prilikom izbora svakog novog artikla program će vam na odgovarajući način omogućiti uvid u trenutni saldo. Odabrane proizvode uvek možete pogledati,
dodavati i uklanjati iz svoje korpe.

Po završetku izbora artikala dužni ste da precizno i korektno popunite formular sa svojim podacima. Da bismo sprečili eventualne zloupotrebe, svaka Vaša narudžbina biće proverena pozivom na telefonom koji ste ponudili u pomenutom formularu.

U slučaju da telefonski broj koji ste upisali ne postoji ili vas zbrog drugih razloga ne uspemo kontaktirati na ponudjeni broj, Jagger Brand ne snosi odgovornost.

Program on-line prodaje je automatizovan, tako da ne postoji mogućnost da dobijemo drugačiju narudžbinu od one koju ste Vi zahtevali. No, da bismo bili sigurni da je na naš e-mail stigla Vaša originalna narudžbina i vi dobijate automatsku poruku sa sadržinom vaše narudžbine.

Ukoliko pri prispeću pošiljke ustanovite nedostatak ili grešku na proizvodu, taj proizvod možete zameniti za novi. U ovom slučaju troškove ponovne dostave snosi Jagger Brand.

Ako kupac želi da promeni artikal za isti artikal druge veličine, troškove ponovne dostave snosi kupac. Ukoliko želite da poništite Vašu narudžbinu, neophodno je da se javite našoj službi prodaje i usmeno dostavite Vaše podatke kao i kod-broj narudžbine koji ćete dobiti u pomenutom mail-u.

Naručene artikle šaljemo poštom u roku od 5 dana od dana prispeća narudžbine. Za pogrešne narudžbine ili greške prouzrokovane nepravilnom upotrebom ovog programa, Jagger Brand ne snosi odgovornost.

SEZONSKO SNIŽENJE OD 10.05. do 09.06.2024. I ZA PORUDŽBINE ČIJI JE IZNOS VEĆI OD 5,000 RSD - DOSTAVA JE BESPLATNA
Besplatna isporuka proizvoda za sve porudžbine u periodu od 28. aprila do 10. maja 2021.
Newsletter prijava
Ne propustite najnovije vesti, ponude i promocije sa našeg sajta!
Saznajte sve aktuelnosti iz prve ruke. Primajte e-mail ili sms obaveštenja. 
U svakom trenutku se možete odjaviti sa ove liste.
Prijavite se za obaveštenja
BESPLATNA ISPORUKA PROIZVODA ZA SVE PORUDŽBINE u periodu od 28. aprila DO 10. MAJA 2021.
SEZONSKO SNIŽENJE OD 10.05. do 09.06.2024.

Za porudžbine čiji je iznos veći od 5,000 RSD dostava je besplatna
Newsletter prijava
Ne propustite najnovije vesti, specijalne ponude i promocije sa našeg sajta! Saznajte sve aktuelnosti iz prve ruke. Primajte e-mail ili sms obaveštenja.
U svakom trenutku se možete odjaviti sa ove liste.
Prijavite se za obaveštenja
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram